Mierlo

4 resultaten gevonden.

Kids for Free

In het gastvrije Brabant kunt u met het hele gezin genieten van een heerlijk weekendje weg. Het hotel beschikt over het grootste leisure center. Prachtige gelegen in het landelijke Mierlo tussen De Peel en de Strabrechtse Heide. En met de gezellige winkelsteden Eindhoven en Helmond op steenworp afstand, hoeft u zich hier geen moment te vervelen!

VANAF € 145,- INFORMATIE

Beleef zelf hoe mooi het gastvrije Brabant is. Het hotel beschikt over het grootste leisure center. Prachtig gelegen in het landelijke Mierlo tussen De Peel en de Strabrechtse Heide en met de gezellige winkelsteden Eindhoven en Helmond op steenworp afstand hoeft u zich hier geen moment te vervelen.

VANAF € 139,- INFORMATIE

Beleef zelf hoe mooi het gastvrije Brabant is. Dit hotel beschikt over het grootste leisure center dus komt u terug in het hotel na een heerlijke fietstocht dan kunt u lekker relaxen in het hotel. Om te fietsen ligt het hotel in het landelijke Mierlo tussen De Peel en de Strabrechtse Heide. Een uitstekende uitvalsbasis om deze mooie streek te verkennen op de fiets.

VANAF € 139,- INFORMATIE